Український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповів, чи буде велика угода між політиками.

«Ось сьогоднішній пост Помпео... Коли він написав: «газопровід в США і робочі місця будувати не можна, а «Північний потік» і робочі місця для Росії робити можна». Так пане Байден, ви хочете зробити Америку великою або Росію? Це знову ж таки в пазл укладається, що так, буде домовленість, але домовлятися з тією конструкцією (з Порошенком і його оточенням, - ред.) вже ніхто не хоче. Як сказав містер Байден, ще будучи віце-президентом: «Другий раз ми цей товар не купимо», - говорить експерт.

За його словами, Порошенко створив Байдену великі проблеми.

«Причому ці проблеми відкладені. У нас зникло слово «Бурізма» з лексикону, але справа її живе. Справа «Бурізми» не похована. Вона зашита там, перешита, але вона ще є, і в будь-який момент вона може спливти. Зараз це Байдену ой-ой-ой як не треба. Західна преса, особливо британська консервативна, на низькому старті. Там у них розбіжності з декількох питань... І якщо підніметься міжнародний хайп, то це вплине на ситуацію з осені наступного року», - сказав Бізяєв.

Також він додав, що зараз складається нова геополітична конструкція.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що історик розповів, чого не вистачає українській системі освіти.

Також Знай.uа повідомляв, що Золотарьов розповів, чого хочуть західні партнери від України.