У балеті всі вистави без слів, але вони несуть певні сенси і головне це зуміти показати. Про це розповіла українська балерина, солістка балету Національного театру опери та балету імені Т. Г. Шевченка Ольга Голиця у програмі українського політолога Руслана Бізяева «Культ Особистості» на Youtube.

«Мені здається, що артисти балету дуже критичні, я не зустрічала професіоналів, які б говорили, які вони шалені в партії. Кожен раз ти розумієш начебто непогано пройшов спектакль, але потім ти переглядаєш запис і знаходиш помилки. Я вперше станцювала у львівському театрі, у мене була прем'єра спектаклю», - сказала вона.

Голиця розповіла, що після цього була на гастролях в Іспанії два місяці з цим спектаклем і тільки потім їй довірили його станцювати в Національній опері України.

Ведучий запитав, чи можна вважати, що якщо балерина танцює Одетту - Оділлію, це знак якості і вона вже відбулася в професії?

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

«З одного боку, безумовно, так, але це спектакль певного амплуа балерини і фізичних даних. Є багато балерин, які будуть чудово виглядати в «Лускунчику» і у них буде трішки інший репертуар, але не настільки добре в «Лебединому озері» і навпаки», - підкреслила вона.

Голиця резюмувала, що «Лебедине озеро» дуже важкий спектакль, безумовно, його зіграти добре дуже складно, над білим актом в «Лебединому озері» балерини працюють все життя.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Білозір, що Меркель досить щира і пряма. Для політиків це негативна риса.

Також раніше Білозір розповідала, що добре і що погано в українській виборчій системі.