Аналітик і політтехнолог Олександр Кочетков в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" заявив, що "Українська правда" переживає закономірний період офіційного виходу на масмедійну пенсію, але в її редакційній політиці нічого не зміниться, оскільки вона і раніше працювала на олігархів.

"Ми знаходимося напередодні спекотної політичної осені. Другий момент - "Українська правда" переживає закономірний період офіційного виходу на політичну пенсію масмедійну", - сказав Олександр Кочетков.

Він зазначив, що коли видання тільки з'являється - воно горить і створює якісь проєкти, що викликає до нього інтерес. На наступному етапі, в середньому віці, в виданні з'являються замовні статті, які публікують журналісти.

"І в кінці кінців приходить період пенсії, коли вже, взагалі-то, всі ось ці самостійні ресурси і можливості вичерпані. Треба котитися за інерцією. У цей момент краще його дійсно продати, отримати якусь велику ренту. І далі вже воно нехай котиться як котиться. Особливих злетів у нього вже не передбачається. Так ось, з "Українською правдою" це і сталося", - додав політтехнолог.

За його словами, видання зізналося в тому, що далі працювати не може, і продалося олігархічному бізнесу.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Який в чистому вигляді будуть заточувати під політичну боротьбу. Тим самим знищать самостійний засіб масової інформації... Співпраця йшла вже. Уже цей "пенсіонер" підробляв вахтером у олігархічного бізнесу. А зараз ми офіційно вийшли на пенсію. Ми отримуємо цю пенсію, повністю обслуговуючи ці інтереси. І цього навіть не приховуємо", - підкреслив Кочетков.

Він додав, що далі видання буде критикувати владу Володимира Зеленського і відстоювати інтереси транснаціоналів.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що немає в Україні жодної демократії - є тотальне баловство.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв розповів, хто вийде до другого туру президентських виборів.