Політолог Михайло Чаплига у своїй програмі «Чаплыга. Без вопросов» розповів, яким чином Зеленський може піти на другий президентський термін. За словами політолога, Зеленський повинен показати себе, як того молодого політика, що в 2019 році виграв вибори.

«Зеленський зараз розуміє одне: або він зараз стає вічним президентом, або ризикує програти. Але фінт, який він хоче зробити зараз, це йому потрібно на День незалежності оголосити про дострокові парламентські і президентські вибори», - зазначив Чаплига.

За словами експерта, Зеленський зараз повинен повернутися в свій первинний образ, щоб отримати ще більше підтримки від народу напередодні виборів. На думку політолога, Зеленський повинен показати «Голобородька» і при цьому продовжити боротьбу з олігархами і «п'ятою колоною».

«Він повинен сказати, що оголосив війну всім олігархам: «подивіться як я їх кошмарю!». Оголосити війну злодіям в законі, на жаль, наше законодавство не розшифровує, що це означає, але зате красиво ж звучить», - підкреслив політолог.

Як зазначає Чаплига, термін «злодій в законі» в Україні не розшифрований і його треба розшифрувати, а те, що зазначено в статті, означає, що злодієм в законі є хто завгодно, хто опозиційно налаштований.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував повідомлення Чаплиги про подорожчання бензину.

Раніше для Знай.ua Чаплига розповів про те, як змінюються люди, досягнувши успіху.