Чи потрібні зараз Володимиру Зеленському дострокові президентські вибори - і якщо так, то навіщо? Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політичний оглядач, бізнесмен і блогер Руслан Бізяєв.

«Як говорив дідусь Ленін, зволікання смерті подібно. Якщо Зеленський зараз не перезавантажиться, скинувши з дошки всі фігури - на другий термін йому не варто навіть намагатися балотуватися. Зараз, з одного боку, є люди, які сидять на потоках, і у них все добре. Солдат спить - відкат йде. З іншого боку, є люди, які мислять політичними категоріями. Вони кажуть: рейтинг ми зараз утримали, падіння зупинилося, але це ж не назавжди. Почнуться проблеми. Потрібно буде щось робити з Донбасом, з зовнішнім управлінням, з МВФ», - каже гість програми.

Він звертає увагу, що зараз українській економіці дуже далеко до того рівня, на якому вона була до початку пандемії коронавірусу.

«Економіка почне сипатися. Поки є сировинні ножиці та іноземні запозичення під високі відсотки, економіка тримається. Але вже зараз боргове навантаження на Україну починає зростати. А, по суті, єдине джерело надходжень до бюджету - це кредити. Так не вийде далеко виїхати. Розпочнеться падіння реального рівня життя, а вже восени воно може стати різким. Все стане дорожчати, в першу чергу енергоносії, а в наших умовах це означає зростання цін практично на все», - зазначає Руслан Бізяєв.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він висловлював думку, що Сергія Стерненка хотіли зробити неформальним лідером вулиць.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також Бізяєв виступив з критикою припинення авіаційного сполучення з Білоруссю.