Краще, аби Україна мала лише одну партію, а потреби в опозиції не було взагалі. Про цю свою мрію голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розповів у своїй програмі «Суб’єктивно з Андрієм Пелюховським».

«На жаль, створення партій стало предметом заробітку», - заявляє Пелюховський. Він стверджує, що більше 300 партій, які існують в Україні, насправді не потрібні.

На його думку, державі достатньо двох – панівної партії, якій народ довірив керування країною, і її опозиції, що контролюватиме ситуацію. Водночас Пелюховський зазначає, що опозиція повинна бути чесною.

«Моя мрія - щоб в Україні була одна партія», - зізнається голова партії «Сила нації». Водночас він додає, що йдеться в жодному разі не про комуністичну партію, вона ніяк не пов’язана з його ідеями.

Так само, переконаний Пелюховський, українському уряду забагато і 450 депутатів, які насправді своєю роботою не займаються. Водночас він зазначає, що парламент потребує справжніх професіоналів, зокрема юристів.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадуємо, Пелюховський заявив, що нові тарифи тільки більше розлютять народ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський назвав проведення виборів восени в ситуації пандемії способом розколоти країну.