Журналістка Любов Завальнюк у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua прокоментувала можливе підвищення пенсійного віку для українців.

За словами журналістки, крім підвищення стажу для виходу на пенсію, через яке знову частина українців втратить право на отримання пенсійних виплат, в Україні знову пропонують підвищити пенсійний вік.

Вона розповіла, що Глава Комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова заявила про свою ідею законопроєкту про підвищення пенсійного віку, який днями був зареєстрований в ВР.

«Закони пишуть і приймають ті, кому в принципі про пенсії навіть думати не доводиться. Звичайно, якщо порівняти цю ситуацію з традиційною кухнею України, то ми всі їмо голубці, тільки комусь дісталося м'ясо, а хтось доїдає капусту на пісному маслі», - каже Завальнюк.

За її словами, для простих українців приймають закон за законом, в той час як особи "наближені до імператора" забезпечують собі надійну старість. А за бюджетні гроші, які ми платимо зі своєї кишені в казну, відзначила журналістка, вони орендують житло.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

«Може, якби ми не мали таких великих витрат на утримання нашого уряду і депутатів, дірок в бюджеті було б менше», - заявила Завальнюк.

Раніше Завальнюк розповіла, що українців чекає підвищення пенсій в липні.

Як повідомляв Знай.ua, Устенко заявив, що питання кредитування варто дуже актуально для української економіки.