У програмі Руслана Бізяєва «Культ Особистості» блогер Михайло Чаплига жартівливо розповів, що, приїхавши на танку в Росію, ризикує стати другим Путіним.

Гість програми поміркував, про що би він говорив із президентом Росії, зокрема, якби Путін запитав, що йому потрібно. Водночас Чаплига зауважує, що слова «нічого не потрібно» означають насправді зовсім протилежне.

«Путін: "Що хочеш?". "Я хочу бути головним в Кремлі". Хочу бути головним у цій великій імперії. Він, природно, буде сміятися і скаже: "Ти що, дурень?"», - жартівливо каже блогер.

На його думку, суспільство всю цю ситуацію уявляє собі приблизно так: взяти танк, заправитись, проїхати Білорусь і виїхати на Красну площу. «Наші бачать далі наступний хід конем. По-перше, побігти на кухню і зібрати золоті чайники. Знайти золотий унітаз. Поїхати до Польщі і його продати. Потім розвалити Росію і виїхати в Україну», - продовжив жартувати експерт.

Водночас він попереджає, уламки Росії зачеплять абсолютно всіх навколо. Далі Чаплига моделює ситуацію, що зайняв крісло Путіна і міркує, що робити далі. Він зазначає, що в такому разі Україна, звідки він приїхав, й так належить йому, а тепер ще й Росія. Далі, переконаний блогер, його почнуть цікавити балтійські країни, Великобританія і всі решта.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Тобто, Чаплига робить висновок зі своєї жартівливої історії, що, приїхавши на танку в Росію, є ризик стати другим Путіним. Отже, він і не бачить сенсу розв’язувати проблему у такий спосіб, натомість радить домовлятися.

Нагадуємо, Чаплига заявив, що в основі країни має бути не ненависть, а любов.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Чаплига пояснив, що держава має створити умови для самореалізації кожного.