В інтернет-магазині FOXTROT.UA значно розширили асортимент аж до товарів для дітей будь-якого віку, спорту, тварин, систем безпеки, авто- і велотоварів, і навіть книг. Покупку можна забрати у найближчому магазині Фокстрот або ж оформити зручний спосіб доставки.

Карантин нас привчив до того, що по-перше: все можна купити онлайн, не виходячи з дому. По-друге, набагато зручніше купити це все на одному сайті, де представлене розмаїття потрібних у побуті товарів.

У Фокстрот взяли до уваги новий тренд, проаналізували найбільш популярні непрофільні категорії і вуаля: на онлайн-майданчику всеукраїнської мережі електроніки та побутової техніки в додачу до існуючих з’явилася купа практичних і щодня необхідних у побуті товарів.

На даний момент кількість товарів на сайті омніканального ритейлера становить близько 100 тис. найменувань. За планами топ-менеджменту Фокстрот, до кінця року компанія збільшить асортимент удвічі.

Для освоєння нових напрямків націлені на:

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

1) збільшення асортименту в уже представлених категоріях;

2) запуск у продаж принципово нових, раніше не властивих бренду, товарів.

По частині розширення зроблено акцент в таких зростаючих групах, як товари для дітей (іграшки, автокрісла, коляски), автотовари, асортимент для спорту і відпочинку, категорія «сад-город». Щодо абсолютно нових позицій, у продажу є широкий вибір велосипедів і товарів для риболовлі. Очікується надходження товарів для занять спортом (тренажери, інвентар), будівництва і ремонту, і навіть така група, як сонцезахисні окуляри.

Навіть про домашніх улюбленців подбали: для них у продажу буде корм, аксесуари та інші «гаджети». Тож стежте за новинами про поповнення товару та оновлюйтесь з Фокстрот!