Реальні результати переговорів Байдена з Путіним Україна відчує якийсь час по тому. Про це розповів політичний аналітик, експерт Руслан Бізяєв журналістці Любові Завальнюк у програмі «Суть подій» на YouTube.

«Україна в даній політичній ситуації є інструментом, за допомогою якого будуть вирішувати або не вирішувати ті чи інші завдання в залежності від найближчої конфігурації взаємовідносин між США з Британією, Європейським союзом, Росією. Однозначно, реальний порядок денний спілкування Байдена з Путіним не озвучать, озвучать лише ті питання, щодо яких сторонам вдалося досягти певного компромісу», - розповів він.

Бізяєв вважає, що ті домовленості, які знаходяться в непублічній сфері, звичайно, озвучені не будуть. Протиріччя, які залишилися після цієї зустрічі, будуть позначені пунктиром, впевнений він, і не будуть виноситися як ключовий результат цієї зустрічі.

«Надалі ми побачимо, наскільки ці домовленості можуть бути реалізовані, тому що в політиці мало домовленостей, їх треба ще й реалізувати. А враховуючи, що у Байдена досить складна ситуація всередині самих США, він постійно балансує між радикальним і центристським крилом Демократичної партії, тобто Байдену треба зробити все можливе, щоб його не звинуватили в тому числі і опоненти, що він агент Кремля», - резюмував він.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бондаренко, що до питання про накопичення пенсії треба підійти грамотно і головне не затягувати.

Також раніше Завальнюк розповідала, про введення електронних трудових.