У програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч, лідер партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розповів про безкарність чиновників при владі і про закон, який, на його думку, може врятувати ситуацію.

«У нас все відбувається від політичної приналежності. Тобто історія незалежної України показує те, що приходять люди до влади і вони дивляться, а рейтинги падають. Другий шанс зайти у владу вже по політичній приналежності, наступні вибори через 5 років. І кожен починає не розвивати Україну, а грабувати її з урахуванням того, що він вже не повернеться», - каже Пелюховський.

Він називає таких політиків тимчасовими правителями. При цьому, Пелюховський вважає, що багато в країні зміниться тоді, коли на ключові підприємства почнуть призначати справжніх фахівців і професіоналів, а не людей за політичною приналежністю.

«Людина фахівець, вона знає, що робить – вона повинен йти у владу. У нас немає відповідальності за беззаконня чиновників», - каже ведучий.

На його думку, Україні потрібен закон, згідно з яким не тільки міністр або інший державний службовець буде нести відповідальність за свою діяльність, а й вся його родина, включаючи дітей. Тоді, упевнений Пелюховський, чиновники замисляться. Зараз же, зазначає він, чиновники вважають, що те, що вони вкрадуть, залишиться їх дітям.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

«Вся сім'я повинна поставити підписи. І ти будеш думати не тільки за свою кишеню, а й за дітей, які теж повинні відповідати. На жаль, це жорстко, цинічно, але це правильно. Тільки жорстка диктатура зараз врятує нашу країну», - заявив Пелюховський.

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів, як ВР буде голосувати за закон про олігархів.

Раніше Пелюховський заявив, що багато політиків розкололи українське суспільство з метою боротьби за владу.