Чи можлива в доступному для огляду майбутньому для України дружба з Росією і Білоруссю? Свою думку з цього приводу у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює астролог Влад Росс.

«Україна може дружити з Росією і Білоруссю, але тільки на рівних. Рано чи пізно, через п'ятдесят чи сто років, центр слов'янської історії зміститься до Києва. Він об'єднає всі слов'янські держави. А Євросоюз розвалиться вже через двадцять років. Україні належить союз з Польщею, Чехією, Білоруссю, Литвою і, можливо, Латвією – хоча це навряд чи. І Україна в цьому об'єднанні буде займати досить успішну позицію. А зараз про Мінський процес можна міцно забути – особисто я його поховав вже давно. Всі чомусь звернули увагу на те, що на зустрічі з Путіним Байден згадав про Мінськ, але забувають, що Велика сімка постановила: в Мінських угодах стороною конфлікту є Росія», - нагадує астролог.

Він зазначає, що це різко змінює всю суть дипломатичного процесу: РФ з посередника перетворюється до воюючої сторони.

«Тепер можна говорити вже не про Мінські угоди, а про якісь, умовно кажучи, Віденські, бо Мінськ себе повністю дискредитував у зв'язку з Лукашенком і нинішніми санкціями. Мінськ помер – хай живуть нові угоди», - вважає Влад Росс.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, політолог Максим Ялі пояснив, що для Володимира Зеленського реалізація Мінських угод стала б політичним самогубством.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Також політолог Руслан Бізяєв дав прогноз щодо того, як можуть змінитися ці угоди.