Експерт по звільненню заручників та засновник Бюро перемовин Вадим Рахліс в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, яке слабке місце є у президента Росії Володимира Путіна.

Вадим Рахліс зазначив, що йому важко сказати, яке слабке місце у Путіна, оскільки для цього з людиною треба багато спілкуватися.

"Якщо хтось буде говорити що зріст — це ніколи не може бути слабким місцем. У кожної людини є якийсь комплекс. Немає людей без комплексів. Є люди, які їх приховують. Можливо, у Путіна є комплекс людини, яка хоче вирішувати долі. І не тільки в Росії. Тому що він хоче Союз, ще щось. І ось цей комплекс, тобто, він хоче, щоб він був головним, навіть в тіні — це точно є. Але там є не тільки це", - сказав Рахліс.

За його словами, якби він хоча б раз поспілкувався з Володимиром Путіним протягом години — він би зрозумів, які ще у нього є слабкі місця.

"Я думаю, що є 3-4 слабких місця, на які потрібно тиснути. Але ось це одне вже — воно точно є. Людина хоче влади, і людина хоче, щоб до неї прислухалися. Більш того, щоб це все виконували. Але виконували не за наказом, а тому що вона така розумна, досвідчена, і тому що вона тримає таку країну. І цим треба користуватися", - додав Рахліс.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов зазначив, що Росія відстала країна, тому там Путін затримався на 20 років.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Непогодін заявив про контингент Москви: Відчуття, що я потрапив в мусульманську країну.