Директор Українського інституту аналізу і менеджменту політики Руслан Бортник в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим розповів, що в Україні є величезна ніша для партій, які підтримає євро-песимістичний електорат.

"Щодо євро-песимістичного електорату. Це більшість українців. Частина голосів у "Слуги народу", і Зеленський своєю риторикою по критиці західних партнерів насправді підтримує цей електорат. Підтримує підтримку цього електорату. Частина в біло-блакитних партіях знаходиться, частина цього електорату не може знайти себе. І тут дійсно величезна ніша для нових проєктів. Стартуйте буквально завтра. Але люди повинні бути впізнавані, нетоксичні і дуже сміливі", - сказав Руслан Бортник.

Він зазначив, що ці люди повинні бути готові до конфліктів, до зіткнень, оскільки їм доведеться виривати владу клаптями.

"Є цікаві проєкти, не будемо піарити їх. Є проєкти другого-третього ешелону, які можуть зараз з'являтися. Я знаю навскидку штук 5 цікавих проєктів. Але ось сміливості не вистачає... Деморалізована еліта цього політичного сегмента. А друга частина просто відверто продає владу і свою опозиційність", - додав Бортник.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що влада намагається переконати нас, що Донбас нам не потрібен.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Непогодін заявив, що має пройти омолодження світової політики.