Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, які перспективи у Путіна. За його словами, Путін вже зжив себе і не здатний щось робити, крім як творити радянський режим в Росії.

«Сюди їде бізнес. Він як думає – Україна виходить з війни і приєднується до ЄС, значить, тут нерухомість буде в 10 разів дорожче. Вона вже закінчена (війна, - ред.), ви бачили Путіна? Путін не здатний воювати – у нього тестостерон закінчився. Це вже сидить Кощій Безсмертний, блідий, нещасний і всі знають, де його смерть – його смерть в голці, і цю голку тримає Байден. Він вже навіть почав говорити «в Україні», - зазначив Балашов.

За словами експерта, Путін серйозно здав позиції.

«Виявляється Україна серйозно вплинула за останні 7 років. Насправді навіть росіяни зараз оцінюють – «Як ви правильно зробили, що відірвалися від цієї імперії». Насправді ми не з Росією воюємо, а з «постсовком», тому що якимось чином Путін перетворився на «постсовок» і охороняє радянський міф», - підкреслив Балашов.

На думку Балашова, Росія відстала країна, тому що Путін перетворює її в Радянський Союз з тієї ж філософією і міфами, що вони сильніше за всіх і так далі. Як зазначив експерт, Україна на відміну від Росії чітко заявила, що йде в Європу – це змусило навіть росіян нас почати поважати.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Балашова, що держава повинна вибирати шлях розвитку.

Раніше на Знай.ua Балашов заявив, що Зеленський краще Путіна, тому що він молодший.