Політичний астролог Поліна Павлова в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповіла, коли Україна досягне "точки дна" і почне спливати.

"Ситуація, яка зараз склалася, коронавірус, і так далі — вона впливає. І вона впливає на економіку, впливає на відносини між країнами. І ось точка дна в світовому співтоваристві — це цей рік. Тобто, десь якраз серпень-вересень цього року, початок вересня, ми всі торкнемося якогось дна з точки зору ресурсів, енергії, сили, оптимізму, і потім почнемо потихеньку спливати. І Україна не виняток", - сказала Поліна Павлова.

Вона зазначила, що зараз в Україні можуть переважати песимістичні настрої, але це такий час, і від песимізму варто утриматися.

"Я б тут говорила не чого чекати, а на що себе налаштовувати. Тому що є така пасивна позиція, коли ми сидимо і чекаємо, що з нами щось зроблять, або погане, або хороше. Така, інфантильна дитяча позиція. Ось, якщо сидіти і чекати, то можна дочекатися чого боїшся, що буває найчастіше. Тому, чекати взагалі нічого не потрібно. Важливо діяти, важливо розуміти, що це літо, можливо, для багатьох людей буде відчуття безвиході, ступору, стопора. Енергії пригальмовують всі, все сповільнюється. Проєкти нові не можуть розпочатися", - додала Павлова.

За її словами, навіть ті зрушення, які почалися навесні — до літа забуксували і затихли.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Хтось чекав якихось інвестицій, вони не прийшли. Хтось комусь щось обіцяв, обіцянки зависли в повітрі. Тобто, тотальне пригальмовування до осені. Восени вже час почне з руху задом наперед рухатися знову в нормальному напрямку", - резюмувала астролог.

Як повідомляв Знай.ua, політичний астролог розповіла про зміни, які відбудуться в українському політикумі.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог Влад Росс розповів про кінець пандемії: влітку 2022 роки ми всі познімаємо маски.