У програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24» футуролог Олексій Толкачов пояснив, як мають виглядати партнерські стосунки у своєму правильному вигляді.

Гість програми пояснює, що правильні партнерські стосунки будують зрілі, свідомі та самодостатні люди, яким і один без одного добре, але разом – краще. «Я сама себе забезпечую, квартиру собі купила, машину собі купила, але з ним цікавіше», - наводить він приклад правильного в цьому контексті мислення. З чоловіками, каже Толкачов, так само: йому прекрасно живеться і самому, а жінка потрібна радше для душі.

Тобто, каже футуролог, у такому разі партнерські стосунки – це спільний перегляд фільмів, обмін враженнями, захопливі подорожі. «Коли жінка потрібна не як певний атрибут успішності, не як певна власність, яку не випускати навіть за двері і ревнувати до всіх підряд. Багато чоловіків в цьому самостверджуються», - пояснює він.

Так само, зазначає експерт, неправильно, якщо за допомогою чоловіка жінка хоче розв’язати свої проблеми і відчути себе захищеною. «Коли дівчатка і жінки хочуть знайти собі чоловіка, який повністю їх забезпечить — це споживчий запит у відносинах», - пояснює він.

За словами Толкачова, у такому разі виникають не партнерські стосунки, а взаємозалежні. «Один з партнерів не розвивається. Він просто паразитує на другому партнері», - каже він. Знову ж таки, футуролог наводить аналогічну ситуацію і з боку чоловіка: він шукає в жінці матір і будує з нею незрілі стосунки.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що однозначно шлюб на все життя помре.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов розповів про секс у майбутньому.