Ким є Юлія Тимошенко з точки зору шоу-бізнесу? Свою думку з цього приводу у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» висловлює актриса, телеведуча і блогер Сніжана Єгорова.

«Юлія Тимошенко – це народна артистка України. Це міжпланетна, міжгалактична лисиця Аліса, тільки я не знаю, хто у неї кіт Базиліо. Коли вона виступає по телебаченню, не вірити їй неможливо, а вірити – не можна. Я сама професійна актриса, і вмію перемикатися між образом і реальним життям. Але Юлія Володимирівна до реального життя ніякого відношення не має. А світло софітів, сценічні пристрасті, погляди та пози – це у неї виходить чудово. Якщо порівнювати її з Зеленським і Порошенком, то з них тільки вона була б в театрі справжньою зіркою», - вважає гостя програми.

Втім, на її думку, Тимошенко і є зіркою, примою української політичної сцени.

«Але, на жаль, вся сценічна драматургія нашої політики ніяк не пов'язана з реальним життям. Після вистави люди виходять з театру на вулицю і бачать, що життя зовсім не таке, як їм показували», - каже Сніжана Єгорова.

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Кость Бондаренко назвав судовий процес над Юлією Тимошенко фатальною помилкою Януковича.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Також Знай.ua розповіd про те, як експрем'єр з'явилася на засіданні Верховної Ради з косою і в яскравій вишиванці.