З яким персонажем себе асоціює телеведучий Ілля Ноябрьов? Про це він сам розповідає в програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

«Бувають часи улюблені і не улюблені. Для мене улюблена пора – «галантний вік». Мені шкода, що зараз вже останні його залишки йдуть в минуле. А персонаж, який мені найближче – це, напевно, Мюнхгаузен. Ми погано знаємо його біографію, але ж це був бойовий офіцер, кавалергард. Всі його фантастичні розповіді – це ж про війну, про його військові подвиги. Це Геракл свого часу, хоча, звичайно, щось він прибріхував. Втім, сам я, на жаль, не служив в армії за станом здоров'я – тринадцять місяців пролежав у лікарні. У 17 років я займався футболом і отримав важку травму – від удару м'яча у мене було зміщення легені», - розповідає телеведучий.

За його словами, спочатку він, як і навколишні, не сприйняв цю історію серйозно, адже легені не відчувають болю.

«Все посміялися, але в лікарню я все ж ліг – передбачалося, що на шість днів, і я все думав, як же я витримаю такий термін. А в підсумку все це тривало тринадцять місяців. Це була не армія, а, скоріше, війна – якщо рахувати, скільки людей за цей час померли у мене на очах. Та й самому довелося дуже багато чого пережити, якщо згадати, наприклад, як мені проколювали очеревину, щоб підкачувати повітря в легені, - каже Ілля Ноябрьов.

Як повідомляє Знай.ua, раніше телеведучий Григорій Решетник розповів про подробиці свого сімейного життя.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай.ua повідомив, що телеведуча Леся Никитюк попросила українців перерахувати їх улюблені книги.