Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів про ментальну винагороду переможців. За його словами, переможець завжди отримує ще більшу мотивацію і домагається більшого успіху.

«У переможця завжди беруться додаткові сили, тому що природний дофамін починає плескати, і вони стрибають наче вони і не бігали 2 години по полю (Балашов провів паралель з переможцями фіналу ЄВРО-2020 року, - ред.) І не втомилися зовсім, а в той же самий час інші – пригнічені», - зазначив Балашов.

Балашов розповів, що людина, котра домоглася якогось успіху, отримує мотивацію домогтися ще більшого успіху, тому що на досягнення в житті мозок реагує виділенням дофаміну, який відповідає за цілеспрямованість і мотивацію.

«Переможці не тільки отримують призи у вигляді грошей, вони також отримують додатковий стимул для подальшого зростання і вони зростають ще більше», - зазначив Балашов.

На думку експерта, крім матеріальної винагороди переможця важливо також ментальне, а саме мотивація, тоді переможець зможе досягти ще більше успіху в матеріальному плані.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів про формування капіталу.

Також Знай.ua публікував думку Балашова про мовне питання в Україні.