Чим зараз займається в Україні колишній депутат і лідер руху «Уряд молоді» Максат Кунакунов? Про це він розповідає в програмі «On target з капітаном Гарі Табах».

«У мене тут є друзі, і мені цікаво бачити, як розвивається Україна. Я хочу великих змін в ній, а для цього мені потрібно вивчати різні країни. Завдяки цьому я бачу, як можна розв'язати тутешні проблеми. В Україні багато говорять про боротьбу з корупцією, але насправді борються не з нею, а тільки з її наслідками. Причину залишають незайманою. А світ змінюється, всюди приходить цифровізація, де можна вести все відкрито. Її вводять в Естонії та в Сінгапурі, а в багатьох інших країнах - не хочуть, тому що відкритість невигідна для можновладців», - каже гість програми.

Також він розповів про те, що, на його думку, слід змінити в його рідному Киргизстані.

«Киргизстаном тридцять років управляли люди, які не прагнули до блага для країни. Всі угоди, і внутрішні, і міжнародні, укладені з великими помилками. Саме вони сьогодні не дають країні розвиватися. Угода з «Газпромом» - це тільки один приклад, а є і безліч інших. В державі потрібно відновити конституційну законність і правопорядок», - вважає Максат Кунакунов.

Раніше Знай.ua повідомляв про перспективи, які відкриває перехід на електронні лікарняні листи.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також, як повідомляє Знай.ua, Іван Гелюх розповів про те, як йде і буде йти цифрова трансформація українських міст.