У новій програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч, лідер партії «Сила нації» Андрій Пелюховський розповів, що всі підприємства монополісти стратегічного значення повинні бути у державній власності.

«Такі підприємства як «Укрпошта», «УЗ», «Нафтогаз» - повинні бути державною власністю. Стратегічні підприємства мають всі належати державі, монополія повинна бути тільки у держави, як і підприємство «Укрспирт», так і контроль над морськими портами. Міць держави визначається власністю держави», - підкреслив він.

Пелюховський повідомив, що він за державну монополію, тому що держава зобов'язана відповідати за кожного українця, вона зобов'язане забезпечити громадян роботою, забезпечити соціальним, медичним обслуговуванням та освітою. Президент в країні повинен бути лідером нації, вважає він, який повинен бути у відповіді за суспільство, але й у відповіді перед суспільством.

«Тому однозначно всі підприємства, які я перерахував, а з ними можна ще перерахувати об'єктів триста, всі галузі стратегічного призначення повинні бути у власності держави. Всі підприємства, які пов'язані з природними ресурсами, тільки власність держави. І взагалі я виступаю за монополію держави, тому що держава повинна відповідати за кожного українця», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Пелюховського, що у нас немає відповідальності за беззаконня чиновників.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток

Показати ще

Також раніше Пелюховський розповідав, що дійсно, найголовніше питання, хто нами керує?