Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про закупівлю британських кораблів. За його словами, Україна повинна сприяти миру, тому що коли багато грошей іде на озброєння, країна зубожіє.

«Країна розвалена і злиденна. У нас неможливо прожити на мінімальну пенсію і ми найбільші з експорту трудових мігрантів. Ось наша улюблена країна реально допомогла Великобританії, тому що підписали контракт на 2,5 млрд фунтів», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, Україна закупила у Британії дуже дорогі кораблі, а в той же час в Україні умови життя погіршуються, і люди з країни виїжджають. Як зазначив Атаманюк, Британія у свою чергу, не дуже істотно нам допомагає.

«Мені подобається риторика президента, тому що він говорить, що потрібно зустрічатися. Хто бере риторику про зброю, той проти миру», - підкреслив експерт.

Економіст відповів на питання, а де ж закуповувати зброю, сказавши, що політика країни повинна сприяти мирному врегулюванню війни, щоб зброю закуповувати не довелося, тим більше за завищеною ціною.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, в чому різниця між олігархами в Україні та США.

Також Знай.ua публікував заяву Атаманюка, що сила олігархів в руках їх людей при владі.