Яким був міністром внутрішніх справ Арсен Аваков, відомо – а чого слід чекати від нового глави відомства Дениса Монастирського? Ситуацію в програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?» коментує політичний експерт Тетяна Лупова.

«Щоб міністру змінити політику свого міністерства, необов'язково бути чиїмось ставлеником – багато що залежить від кон'юнктури. Можна перевзутися в польоті. Я зараз говорю не конкретно про Монастирського, а про загальні принципи. Всі роки існування незалежної України ми спостерігаємо, як політики переходять з однієї партії в іншу. При виборі міністра на те, наскільки людина комусь вірна, потрібно дивитися в останню чергу. Туди потрібен насамперед професіонал», - підкреслює гостя програми.

Вона радить дивитися на те, чи є у кандидата досвід управління величезними колективами, і чи вміє він швидко заробляти в таких колективах репутацію.

«Вперше у нас позначилася ця проблема, коли почалася реформа охорони здоров'я, і на чолі величезних лікарняних комплексів виявилися люди, які ніколи раніше ними не управляли. Авторитетні лікарі почали бунтувати і йти. І зараз головне питання – чи впорається новий міністр зі своїм завданням», - зазначає Тетяна Лупова.

Як повідомляє Знай.ua, Верховна Рада офіційно призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політолога Руслана Бізяєва, Арсен Аваков може залишитися негласним керівником МВС.