Актриса, театральний діяч Любов Титаренко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповіла, як треба оцінювати політиків. За її словами, особиста симпатія повинна бути другорядною, а головне – користь для країни.

«В країні розкол: на шпагаті наша Україна. Все погано, ну хоч що-небудь знайти хороше – ні. Тут не до любові ні до якого політика. Тут тільки одне – справи, що людина може зробити і як вона себе проявляє сьогодні», - зазначила Титаренко.

За словами актриси, в нинішній ситуації ми не повинні вибирати політика виходячи з того, чи подобається він нам як людина. На її думку, політик повинен бути в першу чергу корисним для країни.

«Що для мене сьогодні лідер? Він повинен вміти організувати свою команду. Лідер у нас культурний, а ми поводимося некультурно. Я хочу, щоб ми пішли від чвар. Якщо склоки триватимуть, то у лідера буде дуже маленький рейтинг», - сказала Титаренко.

Як зазначила актриса, політики повинні сконцентруватися саме на вирішенні проблем країни, а не сваритися між собою. На її думку, це дозволить направити наш потенціал в потрібне річище.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв оцінив шанси Зеленського перемогти на дострокових виборах.

Також Знай.ua публікував слова Лузіної: Очевидно, що російська мова в Києві зараз переживає не найкращі часи.