Чи буде тепер, після відставки Арсена Авакова, президент Зеленський повністю контролювати Міністерство внутрішніх справ? Це питання в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає політик і громадський діяч Микола Томенко.

«Я думаю, зараз МВС будуть повністю контролювати з Офісу президента – можливо, Олег Татаров. Але проблема не в тому, що ОП повністю зайняв структури своїми людьми. Річ у тім, що потрібно працювати далі. А наступні кроки будуть мати ще менше правовий характер. Що буде робитися далі? Далі буде відбуватися переділ медіаринку. Припустимо, ви олігарх, у вас вісім телеканалів. Тоді вами займуться. А якщо у вас один або два канали, ви не олігарх. І вам доведеться продавати зайві канали правильним людям – тим, на яких вкаже Офіс президента. А решту залишати за собою, оформляючи на родичів або друзів», - говорить політик.

На його думку, в Україні очікується «чорний серпень» – за аналогією з «чорної п'ятницею». Олігархічні мас-медіа і частково олігархічний бізнес будуть продаватися зі знижками.

«Проблема в тому, що це не супермаркет, і ми не можемо туди увійти – потрібен вхідний квиток. Щоб його отримати, потрібно мати потрібних друзів. Я абсолютно впевнений, що вже восени олігархів змусять продавати свою власність», - вважає Микола Томенко.

Як повідомляє Знай.ua, раніше нардеп Антон Поляков розповів про різні версії звільнення Арсена Авакова.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Також Знай.ua повідомив, що політолог Руслан Бізяєв також прокоментував відставку Арсена Авакова.