Все тому, що його слова в соціальних мережах і обіцянки своїм виборцям, абсолютно розійшлись з голосуваннями у стінах парламенту. Сьогодні більш детально розберемось, чому розраховувати мешканцям Клеваня на підтримку свого обранця у стінах парламенту - зась.

Роман Іванісов активно веде свої сторінки у соціальних мережах. Публічно народний обранець говорить про те, що його турбує кількість викидів “хімічного монстра” на території Клеваня “Колор С.І.М.” Він зазначає, що екологічні інспектори не можуть потрапити на територію заводу, а від неконтрольованих викидів страждають мешканці Рівненської області. Саме тому, він вирішив у парламенті голосувати за збереження лісів, які аж ніяк не врятують від забруднення Клевань.

Важливим є те, що у Верховній Раді днями народні обранці висунули законопроєкт, яким можна дійсно впливати на шкідливі викиди підприємства, а не голосувати за популістичні закони. Приміром, законопроект 4167, який передбачає обов’язкове встановлення сучасних систем фільтрації і контролю за кількістю викидів загалом, а не однієї труби на виробництві.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Фактично, прийняття такого законопроекту дозволило б проконтролювати кількість викидів “Колор С.І.М.” і вплинути на ситуацію з забрудненням повітря у Клевані. Однак, Роман Іванісов не підтримав свідомо цей законопроект. Він проголосував за те, аби його внесли в порядок денний, а голосування за сам законопроект 4167 проігнорував.

Зазвичай, такі дії спровоковані свідомою метою спрямованою на провалення законопроєкту. Для чого це Роману Іванісову, запитаєте? Схема стандартна яка може свідчити про можливість тиску на підприємство. Таким чином велика кількість народних обранців банально “заробляють” і вимагають кошти з підприємств, аби не голосувати за законопроєкт, який ставить їм умови роботи на певній території. Саме тому, борець за довкілля Роман Іванісов голосує за ліси і підсовує виборцям фіктивну боротьбу за довкілля. Однак, ті закони, що могли б врятувати Клевань від смороду, він провалює, очевидно маючи тісну і активну “співпрацю” з “Колор С.І.М.”.