У новій програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» громадський діяч Андрій Пелюховський постарався відповісти на питання, що робити з нинішніми чиновниками після зміни влади і чи потрібна після зміни влади націоналізація підприємств?

«Я вважаю, що за економічні злочини в Україні треба саджати чиновників на довічне ув'язнення, тому що вкрадені ними мільйони витрачають їхні дружини і діти, а за ці гроші можна було врятувати багато людських життів. Я все рахую на людські життя, якщо ти вкрав у людей, то ти вкрав їхнє життя, тому ти повинен за це відповідати», - вважає він.

Пелюховський розповів, що в Україні повинна бути націоналізація підприємств і всіх об'єктів, приватизованих незаконним шляхом і чесне акціонування їх між робочими цих підприємств. Потрібно націоналізувати і забрати назад у власність держави всі облгази і обленерго, вважає він, і тоді всі тарифи відразу ж знизяться у два рази.

«Вироблена електроенергія нині коштує близько 60 копійок за кіловат, а ми платимо незрозуміло за що, за транспортування і перерозподіл, те ж саме відбувається і з облгазами. Тому однозначно державні підприємства повинні бути націоналізовані, міць держави визначається власністю держави», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Куща, що залізна руда - це природний ресурс, а за Конституцією всі надра належать народу.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також раніше для Знай.ua Балашов пояснював, як працює механізм корупції з ПДВ.