Астролог Влад Росс у прямому ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, як і де помре президент Росії Володимир Путін.

"Останній соляр у Путіна включається 7 жовтня 2021 року. Я ще про це говорив у 2018-2019 році, дивлячись його карту народження. В останньому солярі у нього Сонце в з'єднанні з Місяцем і з Марсом. А Марс — це або планета вбивства, яких складних якихось ситуацій, маніпуляцій. І є такий ще прогноз ченця Авеля, що він помре в лабіринті. Я раніше думав, що таке лабіринт, а тут зовсім нещодавно в Ново-Огарьово почали будувати лікарню таку, з великим лабіринтом вниз. І буде Путін поступово в своїй резиденції в Ново-Огарьово правити з лікареньки", - сказав Влад Росс.

Він зазначив, що лікарню почали будувати днями, а також побудували готель для лікарів-іноземців, які будуть приїжджати і лікувати Володимира Путіна.

"За деякими даними, рак кишківника, вже 3-4 стадія", - додав Росс.

За його словами, у Путіна є два-три двійника, один з яких їздить на виставки і на хокей, один Волдеморт, і третій концертмейстер.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"У шизофреніка сьогодні одне в голові, завтра у нього стрельне щось інше. Я про Путіна. У нього просто діагноз, лікарі-психіатри висунули діагноз, що у нього шизоїдне роздвоєння особистості. Ну і ногами, бачили, він не може їх контролювати. У нього тремор ніг, абсолютно. У нього така хвороба Паркінсона", - підкреслив астролог.

Він додав, що перед смертю Путін може піти на що завгодно, і навіть почати ядерну війну.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв назвав два сценарії для України після добудови Північного потоку-2.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Мусієнко заявив, що своєю статтею Путін намагається схилити українців до РФ.