Політолог Михайло Чаплига у своєму блозі розповів, як повернути окуповані території. За його словами, треба об'єднати народ, прийшовши до консенсусу в питанні історії.

«Ключ до єдності знаходиться в нашій країні і в вивченні нашої історії, якій треба дати правильну оцінку, а далі ми вже будемо вирішувати. Так, іноземні російські війська повинні вийти з нашої території – це однозначно», - зазначив Чаплига.

На думку експерта, щоб прогнати російські війська і повернути свої території, треба об'єднати країну, а це можливо, за словами Чаплиги, тільки якщо дати справедливу оцінку всій історії, яка влаштує мешканців всіх регіонів України.

«Коли ми повернемося до нормального життя, почнемо нормально оцінювати історію, не будемо політизувати ці процеси – ми повернемо суб'єктність країні. Ми, як Україна в тих межах, які нам дісталися в 1991 році, є плодом діяльності тієї радянської епохи», - підкреслив Чаплига.

За словами політолога, українцям треба усвідомити, що ми різні в силу того, що в різний час на різні наші території впливали різні імперії. Як зазначив експерт, люди з різних регіонів повинні ставитися з повагою один до одного і існувати немов один організм.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаплига заявив, що Санду не виявила української делегації належної поваги.

Також Знай.ua повідомляв, що Чаплига заявив, що газ з української ГТС може не знайти свого адресата.