У програмі MY.UA астролог Влад Росс заявив, що шанси розгортання нового Майдану в Україні доволі високі.

Як пояснює експерт, восени в Україні цілком можуть початися неспокійні події з огляду на те, що відбуватиметься на небі. «Дві найбільші планети Сонячної системи, Юпітер і Сатурн, знаходяться в революційному знаку зодіаку, Водолії», - каже він і додає, що є шанс розгортання нового Майдану.

Аби не бути голослівним зі своїм прогнозом, Росс у приклад наводить інші революційні події, зокрема, протести на Кубі та погіршення ситуації у Грузії. Принагідно астролог зазначає, що політологи переважно не вірять у зміну влади в Грузії, але сам він пропонує просто подивитися на факти. «Давайте подивимося, чим може розігратися ситуація, пов'язана з вбивством журналіста, який був на параді ЛГБТ», - зауважує Росс.

Також він коментує і ситуацію з візитом президента України у Вашингтон: «Ймовірно, пересунеться дата поїздки Зеленського в США. В середині серпня всі конгресмени роз'їдуться по своїх справах, і що, приїхав Зеленський і ні з якими конгресменами і Байденом за порадою Путіна не зустрівся». Астролог зазначає, що проблем стане менше, якщо не буде підтримки конгресменів.

За словами експерта, цілком ймовірно, що депутатам доведеться повертатися з відпочинку вже в серпні для дострокового голосування щодо певної екстремальної політичної ситуації.

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив несподіваний подарунок долі для України.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак повідомив про спекотну політичну осінь для України.