Я точно не дамський угодник, тому що у нас є перукарі, які дійсно дамські угодники. Можливо, я якийсь стильний провокатор. Так говорить про себе майстер перукарського мистецтва В'ячеслав Дюденко. У новому випуску програми Сергія Дойка «Особистість» він розповів про особливості своєї професії.

Зокрема, він сказав про міфи, які існують про його особистість.

«Комусь розповіли, що Дюденко хороший стиліст, але він трошки божевільний і його може занести кудись. Є такі міфи, про це говорять. Так, коли людина хоче щось безглузде, за яке мені буде соромно, я можу їй про це сказати», - говорить він.

Як стверджує Дюденко, він відмовився співпрацювати з першими особами держави, які пропонували йому стати придворним перукарем за чималі гроші.

«Мене везли з мигалками, це було опівночі, просто терміново потрібно було зробити імідж, щось підправити там. Приїхала певна уповноважена особа на переговори, цифра була колосальна. Практично в десять разів більша за ту, яку зазвичай призначаю я за свої послуги. У мене була пропозиція бути перукарем у найперших осіб. Та я розумію, що я вийду заміж за спецслужби, і все покоління моїх родичів будуть на прослушці. Мені це не треба», - розповідає він.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

За його словами, набагато цікавіше бути вільним художником і займатися творчістю.

«Я добровільно пішов з поста директора східно-європейського відділення міжнародної організації елітних перукарів «Intercoiffure Mondial». Я не функціонер, це не моє. З того часу я створив більше колекцій, ніж до того моменту, як я став фешн-директором», - зізнається Дюденко.

Як повідомляв Знай.ua, Дідусь-хіпстер завдяки танцям знайшов рецепт вічної молодості: навіть 30-річні позаздрять.

Також Знай.ua повідомляв, що 56-річна Ассія Ахат вразила бездоганною фігурою в бікіні: українська Дженніфер Лопес.