Політичний аналітик Руслан Бізяєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чому відбуваються звільнення в президентській вертикалі влади.

Руслан Бізяєв зазначив, що президентська влада не посипалася, коли почалися звільнення.

"Вона не посипалася, вона намагається перезавантажитися під осінь. Для того, щоб усі йшли в одному напрямку. Всі йшли єдиним ладом, а не так, "Я наліво, ви направо, ну і до побачення". Якраз ось ця конфігурація, яка була збудована за останні півтора року, вона виявилася дуже розбалансована. Що таке політика — це баланс. Тобто, не можна, щоб, умовно, в Офісі президента думали одне, на місцях президентська вертикаль інше, а силовики третє. В такому випадку це дійсно все посиплеться, і дуже швидко", - сказав Бізяєв.

Він зазначив, що оскільки перезавантажується вертикаль влади, то зміни відбуваються в різних міністерствах. Таким чином намагаються усунути розбіжності.

"Перевантаження системи кадрової, розумієте, “як сідати — сварки марні, бо з вас музики незугарні". Поки не буде знайдений баланс між, наприклад, вітчизняною правоохоронною системою, і імпортною, поки не буде знайдений баланс у зовнішній політиці, в питаннях приватизації, в питанні хто такий олігарх, а хто не дуже — все одно це буде хитатися", - додав Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Спірідонов припустив, коли буде повернення Авакова.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Балашов зазначив, що думає, що до 2028 року будуть сильні зміни.