У своїй програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» глава ГО «Захист і допомога», голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський висловив свою думку щодо заходів, які влада вирішила провести на День Незалежності України.

Політик стверджує, що дії влади нераціональні: вона готова витратити 5,5 мільярдів гривень на пишну організацію Дня Незалежності, але цієї суми вистачило би для будівництва 10 заводів і забезпечення робочими місцями 5 тисяч осіб.

Таке свято, на думку Пелюховського, більше сподобалось би українцям. «У нас розвал економіки, у нас пандемія, ми на межі війни, знищення виробництва... Це бенкет серед чуми. Ви поцікавилися, чи хочемо ми цього?», - обурюється експерт.

Принагідно він згадує крилату фразу «Хліба та видовищ» і акцентує на тому, що на першому місці хліб. «На жаль, люди втомилися від видовищ. Хліба немає! У людей порожні холодильники...», - каже Пелюховський. Політик зазначає, що українців більше влаштував би повний холодильник на День Незалежності, аніж порожній.

Тим не менш, попереджає експерт, будь-яке терпіння має межу, хоч українці й дійсно дуже терплячі. «Я бачу, що люди на межі зриву... Тобто терпіння вже підходить до критичної точки», - підсумовує він.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський заявив, що терпіння українців підходить до критичної точки.

Також Знай.ua писав про те, що Пелюховський порадив націоналізувати державні підприємства.