Лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Майбутнє» розповів, чому суддя Чаус – дуже важливий свідок і чому ним цікавиться СБУ.

«Чаус – цікава епопея в тому плані, що він, звичайно, дуже важливий свідок, тому що, якщо він вже давно погодився стукати на Порошенко і на всіх, з ким він взаємодіяв, то він здає зараз дуже багато людей. Ясно, що його життю загрожує небезпека», - каже Балашов.

На його думку, суддю беруть під охорону, ізолюють, ховають з багатьох причин, тому що ця людина – фактично смертник. Балашов зазначив, що деякі чиновники на певному етапі стають небезпечними свідками. Він додав, що Чаус – це суддя, який отримував гроші за прийняття рішень, в тому числі, неправомірних, на користь людей, які його просували.

«Потім там інший злочин з переходом кордону, на цьому його взяли, і тепер Чаус дійсно важливий свідок. Він сто відсотків пішов на угоду зі слідством. Він уже змирився, вже посміхається і прекрасно стукає. І СБУ намагається на цьому нагріти руки, тому що бути в курсі справи і мати такого важливого свідка – це важливо», - вважає Балашов.

За його словами, головним призом в цій ситуації є не сам Чаус, а Порошенко як інституція і як президент.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

«Я думаю, що за суддею Чаусом стоять ще багато кримінальних справ, які посипляться зараз, тому що він колись приймав їх», - зазначив Балашов.

Також Знай.ua писав про те, що Прокопенко назвав напруження у відносинах із Білоруссю помилкою.

Як повідомляв Знай.ua, Балашов заявив, що Путіну вигідний Лукашенко.