Наскільки ймовірні найближчим часом дострокові парламентські перевибори? Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політичний консультант Микола Спірідонов.

«Навіть якщо дострокових виборів до Верховної Ради не буде, то добре, що ми про них говоримо. У всякому разі, добре для мене як професіонала. У 2014-2019 роках нас, політичних консультантів, багато в чому годували розмови про дострокові вибори. Тоді всі партії починали прогрівати мотори та готуватися. А якщо серйозно, то я сумніваюся, що найближчим часом будуть вибори, тому що «Слуги народу» розуміють: їх новий результат буде далекий від колишнього. І не тільки вони це розуміють», - вважає гість програми.

На його думку, цей склад Верховної Ради ще зможе протягнути до кінця свого законного терміну.

«Вибори можливі тільки в тому випадку, якщо вже зовсім не винесе душа поета. Тоді глава держави може підписати відповідний указ, а причину для нього знайти можна. Але якщо президент буде спиратися на логіку, йому доведеться працювати з чинним складом парламенту», - каже Микола Спірідонов.

Як повідомляє Знай.ua, раніше політик Борислав Береза ​​закликав до дострокових виборів Верховної Ради, оскільки її нинішній склад, на його думку, дискредитував себе.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков допускає цієї осені проведення дострокових парламентських виборів, але не президентських.