У програмі «Головне питання з Борисом Бронштейном» режисер, художній керівник театру-студії «Чорний квадрат» Анатолій Нейолов поміркував над тим, що буде з білоруським диктатором Олександром Лукашенком.

Нейолов зазначає, що до української влади, звісно, є претензії і завжди були, вона робить помилки, ухвалює погані закони, але вона ніколи не принижувала свій народ. А в Білорусі, каже він, ситуація якраз-таки протилежна. «Сьогоднішня Білорусь – це гнійник, який лопне, і, на жаль, знову лопне з кров'ю», - стверджує гість програми.

Зокрема, режисер звертає увагу на жорстку, але халатну білоруську цензуру навіть на найпростіших рівнях. «Там цензура діє всюди, в тому числі й в театрах – я знаю випадки, коли змушували змінювати назви п'єс», - розповідає він.

Принагідно Нейолов наводить приклад Гаїті, держави, яка і без Дювальє не може покращити своєї ситуації. Зовсім поблизу, каже він, знаходиться Домініканська республіка, демократична, але й вона не надто процвітає. З огляду на це режисер робить такий висновок: «Найгірше те, що і після диктатора далеко не завжди життя змінюється на краще».

Як повідомляв Знай.ua, Петренко пояснив, чому Лукашенку не вигідне вбивство Шишова.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Лісний заявив, що Лукашенку на посаді президента Білорусі залишилося ще не довго.