Український громадський діяч, кандидат політичних наук, аналітик і публіцист, автор книги «Змінити майбутнє» Віктор Андрусів у програмі Олексія Толкачова «БДСМ Украина» розповів, чому українська нація почувається нещасною у власній країні.

«До 2014 року української нації як такої не було, а тепер вона точно є. Це грандіозне відкриття. І от ця нація почувається приниженою у своїй же країні. Ця нація постійно думає, як робити бізнес, і щоб над тобою не знущались, як ховатись від поліції, щоб тебе не розкрутили на гроші. Ця нація хоче жити окремо від держави, тому що держава в їхньому розумінні – це завжди приниження. Зустріч з державою – це завжди приниження», - зазначає він, спираючись на соціологічні дослідження і власний досвід.

«Нещодавно я зустрів індусів, це великий фонд, який шукає в Україні кілька сфер для співробітництва. І от вони прямо кажуть, що через корупцію в індійському посольстві, нашому, українському, для них отримати візу – це просто якесь приниження. Вони мені кажуть: «У нас є візи в Штати, Шенген і так далі. А Україна дає нам на три місяці, ще й робить це таким принизливим способом», - зазначає аналітик.

«Принижують не просто тебе, у тебе принижена гідність», - робить висновок Андрусів.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв зі слів лідера партії «Сила нації» Андрія Пелюховського, чому не варто вірити українським рейтингам політиків.

Популярні новини зараз

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що 2021 рік – це рік маніфестів, заявлених планів і намірів, - Єрмолаєв.