Яка ситуація склалася зараз у вуличній політиці України? Цю ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує політолог Петро Охотін.

«У вуличній політиці варто звернути увагу на партію «Національний корпус» і структури, пов'язані з нею. Є також угруповання С-14, деякі представники якого зараз присутні в Муніципальній варті. Я вважаю, що це плюс, тому що хай краще люди з бойовим досвідом працюють з місцевою владою, ніж йдуть в якісь напівкримінальні групи. По-моєму, це хороше рішення, і такі структури чіпати не потрібно. Є й угруповання, яке проявило себе в справі Сергія Стерненка, причому, за деякими даними, його підтримує шоу-мен Сергій Притула. До речі, адже і «Голос» активно підтримував Стерненка. Ця група людей теж дуже важлива. Нарешті, окремо варто розглядати ветеранські організації», - вважає експерт.

На його думку, ці організації найкраще структуровані.

Як повідомляє Знай.ua, раніше лідер «Нацкорпусу» Андрій Білецький звинуватив владу у фальсифікації справи стосовно харківських ветеранів.

Також Знай.ua повідомляв, що лідер київського відділення цієї організації Сергій Тамарін розповів про те, як вона відреагує на цю подію.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще