У новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» астролог, нумеролог і психолог Розалія Романова розповіла про вплив Нового Місяця на людей в певних знаках зодіаку.

«Перш за все я буду розповідати як астролог і грунтуватися на місячному календарі, тому що Місяць – це найближче до нас небесне тіло, воно найбільше впливає на землян. Ми можемо подивитися на відливи і припливи, яке це грандіозне видовище, а людина на 80% складається з води. Тому Місяць на нас впливає колосально і зараз він почав зростати. Стався Новий Місяць і цілі два тижні у нас є, щоб бути активними», - підкреслила вона.

Романова вважає, що саме в такий період людина повинна бути ініціативною, робити нові справи і в такий період дуже добре продавати і купувати. І це стосується кожного українця на домашньому рівні, підтвердила вона, Новий Місяць відбувається щомісяця, тому кожен місяць це актуально. Важливо ще звертати увагу, в якому сузір'ї народжується Місяць, впевнена вона.

«Зараз Місяць народився у сузір'ї Лева, а Лев – це вогняний знак, найактивніший і сильний. Це такий знак, який дає найбільший імпульс. Коли Місяць народжується у знаку Рака, то це більш спокійні два тижні, якщо у знаку Близнюків, то більш хороші для комунікації. Тобто кожен знак має своє значення і зараз у нас Лев, тому не сидіть рівно, а дійте», - резюмувала вона.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Росса, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також раніше для Знай.ua Росс розповідав, що між 2024 і 2036 роками у Росії є всі шанси розвалитися.