У чому причина нинішнього стану справ в Україні? Своє бачення ситуації у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» викладає політичний експерт Владислав Дзівідзінський.

«Не варто підозрювати нинішню владу в злих намірах – вона щиро намагається зробити щось хороше для країни. Але, як то кажуть, хороший хлопець – це не професія, а стараннями ситий не будеш. Практика показує, що холодильник завжди перемагає телевізор. Як тільки холодильник спорожніє, красиві промови перестануть заспокоювати українців. Наше суспільство терпляче, але коли у нього закінчується терпіння - ми знаємо, що в такому разі відбувається на вулицях Києва. Навіть кадрові перестановки в уряді – це не більше ніж спосіб виграти час. А зараз йде деградація, адже навіть розмови про гіперлуп і космодром вже припинилися», - вважає експерт.

Він зазначає, що зараз в Україні припинилася будь-яка робота над структурними проєктами.

«У нас немає концепції, немає стратегії – в кращому випадку є тактика. Ось і зараз влада вивчає всі можливі ризики та готує ряд сценаріїв. Який сценарій буде обраний – цього зараз не знає ніхто, навіть той, хто буде приймати рішення. Тригером в будь-якому випадку стане якийсь ситуативна подія, а не стратегія розвитку нашої країни», - говорить Владислав Дзівідзінський.

Як повідомляє Знай.ua, раніше політичний консультант Микола Спиридонов відзначав, що на нових парламентських виборах партія «Слуга народу» не зможе повторити свій колишній успіх.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами експерта Іллі Куси, зовнішня політика України перебуває в глухому куті.