Яка ймовірність того, що РФ допоможе тимчасово окупованим територіям Донбасу? На це питання відповів фахівець з міжнародно-правових питань та дипломат Вадим Трюхан у програмі «My.ua» з Катериною Павловою.

За словами гостя програми, Росія знає, що так чи інакше з Донбасу доведеться йти, а відтак жодної допомоги вона не надає. «Вони абсолютно не переймаються тим, що туди треба вкладати якісь кошти. Все, що вони роблять, вони якимось чином створюють враження, що Росія допомагає якоюсь гуманітаркою, Росія допомагає якимось пенсіями, якимось зарплатами», - коментує Трюхан ситуацію.

Він акцентує на тому, що Донбас сильно змінився з часу окупації. «Ви ж бачите, що зробили з нашого українського Донбасу», - підкреслює фахівець. За його словами, раніше ця територія процвітала, постійно зводили нові будівлі, будували стадіони, бізнес-центри, готелі, тощо. Сьогодні ж, каже Трюхан, Донбас нагадує пустелю чи випалене поле: ніби все вичищено, але насправді просто мертве.

Отже, гість програми підсумовує, що Росія не займається Донбасом і не збирається, хоч і говорить про це. «Ніхто там нічого не допомагає», - констатує він.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв назвав проблеми із законом про амністію.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Курбан попередив про ескалацію на Донбасі.