glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Леся Нікітюк знялась в новому відеоролику бренду glo™. В яскравій та динамічній історії бренд відкриває портал у світ реалізації потаємних бажань. Робота втілила ключові аспекти філософії glo™ — постійний пошук і створення несподіваних поєднань, а також відмову від компромісів.

Новий відеоролик дозволяє уявити, яким міг би бути світ, в якому кожен може вільно виражати себе та свої бажання. Разом з амбасадоркою бренду glo™ Лесею Нікітюк в відео знялися хореограф і учасник шоу "Танці з Зірками" Дмитро Жук, популярний блогер Євген Таллер, танцюрист шоу "Танцюють Всі" Бахтіяр Ібрагімов та інші.

Режисери Леонід Колосовський і Дмитро Голумбевський, студія The Martini Shot і блискучий акторський склад відчинили двері у сміливий безкомпромісний світ hyper+ — своєрідну паралельну реальність, де не потрібно підлаштовуватися під стандарти, де можна бути собою і отримувати задоволення від життя.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Головною ідеєю відеороботи від бренду glo™ з Лесею Нікітюк стала свобода самовираження без упереджень. В яскравих героях hyper+ світу кожен може впізнати себе.

Самобутні особистості, у яких є що показати світу, сміливо втілюють свої бажання в життя. Наприклад, одна з героїнь ролика від glo™ — співробітниця офісу, яка дозволяє собі в обідню перерву відірватися в ритмі хіп-хопу прямо посеред вулиці. Дорожній працівник стає суперзіркою крутої блогерської платформи, а інший хлопець просто під час прогулянки на площі малює в уяві фантастичний світ.