Представники партії «Держава» на офіційному сайті заявили, що вимагають притягти до відповідальності керівництво РНБО за політичні репресії в Україні. Як зазначено в повідомленні, РНБО ввів санкції проти головного редактора видання «Страна.ua».

«Також глава РНБО Данилов заявив про санкції стосовно опозиційних політиків Ольги та Анатолія Шарій і їх родичів, а на останок навіть проти народного депутата Андрія Деркача, того самого, який розголосив записи розмов «Порошенка-Байдена» і факти міжнародної корупції в Україні», - зазначено в публікації.

На сайті сказано, що партія «Держава» не згодна з політикою і діями РНБО, тому що, за оцінкою соратників партії «Держава», вони є репресивними стосовно опозиційних політиків.

«Також, соратники партії «Держава» проведуть інформування колег – європейських соціалістичних політичних партій про факти політичних репресій, і проведуть роботу з формування міжнародної позиції щодо позасудових розправ над опозиційними журналістами і політиками в Україні», - підкреслено в повідомленні.

Соратники партії, як зазначено в публікації, вимагають реакції Конституційного суду на позасудові рішення РНБО.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще