У російських спецслужб ще з радянських часів діє принцип: запоров - виправляй! Тобто сліди злочинів підчищають виконавці з мовчазної згоди вищого керівництва країни. Про це у «On target з капітаном Гарі Табах» розповів колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов. Зокрема, він прокоментував вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова 25 лютого 2015 року.

«Дивимося, хто проявив найбільшу активність по затиранню слідів і перенаправлення суспільної уваги в бажаному напрямку? Група ФСБ вирушила в Чечню, захоплювала Беслана Шаламова, який підірвав себе - це як би головний кандидат на роль вбивці Нємцова, дуже зручний для здійснення чеченсько-української версії. Ну, оскільки Шаламова вбили, то нічого не залишалося робити, ніж просто взяти його друга Заура Дадаєва, і виставити його в якості так званого вбивці. Але оскільки першим доповів про всі ці операції Путіну публічно керівник ФСБ Бортніков, у нас є серйозні підстави вважати, що ініціатором, виконавцем і затирачем цих огріхів була саме ця організація», - робить висновок ексрадник Путіна.

Те, що відбувалося, мало отримати, як мінімум, згоду самого президента РФ Володимира Путіна, зазначає він і робить істотну примітку:

«Тому що Борис Нємцов все-таки відноситься до так званої номенклатури першої особи. Його життя і доля залежить від того, дає перша особа згоду або не дає. Що стосується малазійського літака, який був збитий над Донбасом, ми застосовуємо те ж саме правило», - констатує Ілларіонов.

Як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив несподіваний подарунок долі для України.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Шишкіна, Гонгадзе для суспільства був більш значущою фігурою як журналіст.