Дипломат Вадим Трюхан в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай 24" розповів, чому Росія уникає накладання подальших санкцій.

“Росія дійшла до тієї межі, коли уже не залишилось у світі країн, які не усвідомлюють, що таке Росія і хто такий Володимир Путін… Насправді путінський режим тримається на коштах, які отримуються в першу чергу від енергоресурсів. Це близько 20% наповнення їхнього бюджету. Відповідно, якщо б було накладено ембарго — вони б не змогли виконувати елементарні базові соціальні програми, які вони проводять. Там би була шалена інфляція, подальше падіння, воно і так впало, порівняно з 2014 роком, рівня життя росіян і так далі”, - сказав Вадим Трюхан.

Він зазначив, що наразі Росія не готова розривати зв’язки з іншими країнами.

“І їхні зусилля по зриву інавгураційного саміту Кримської платформи, по дискредитації України у світі і таке інше, показують, що їм болючі ці санкції. Хоча вони не хочуть це публічно визнавати. Їм не можна допустити, що вони розширяться. Що підуть вже в секторальну сферу. Що дійде до відключення від SWIFT, що до ембарго дійде”, - додав Трюхан.

Як повідомляв Знай.ua, Романченко заявив про повернення Криму, що без бою вони його не віддадуть ні за яких санкцій.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Мусієнко розповів, навіщо Росії потрібен Крим.