Політичний аналітик Віталій Романченко на каналі «My.ua» розповів, за яких обставин будівництво Північного потоку-2 може бути зупинено. За його словами, на це може вплинути прихід до влади в Німеччині партії «Зелених», але він дуже малоймовірний.

«Неможливо взагалі. Єдиний шанс – це якщо на майбутніх парламентських виборах в Німеччині переможе партія «Зелених», яка зараз в рейтингу на п'ятому місці, адже вона є категоричним противником Північного потоку-2», - зазначив Романченко.

За словами експерта, партія «Зелених» або «Союз 90» в Німеччині не підтримує проєкт Північного потоку-2, тому якщо вони прийдуть до влади, то досить імовірно, що добудова газового потоку може бути зупинена, але вони знаходяться тільки на 5 місці.

«Тоді може бути цей процес буде зупинений: шанс – мільйонна частина зі 100 відсотків», - підкреслив політичний аналітик.

На думку експерта, це єдине, що може вплинути на добудову Північного потоку-2, який може позбавити Україну транзиту газу, що приносить нам гроші в бюджет.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романченко пояснив, чому Україні не підходить неоліберальна модель держави.

Також Знай.ua повідомляв, що Багінський заявив, що США збільшують фінансову допомогу Україні.