Пасажири автомобіля Daewoo, який 23 серпня на в'їзді до Києва на Бориспільській трасі став учасником ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна, розповіли, що відбувалося на трасі після ДТП і в якому стані вони знаходяться зараз.

Про це пишуть Українські новини.

За словами Галини Молнар, відео коментаря якої опубліковано на РБК-Україна, її діти у ДТП не постраждали, а про те, що в одній з машин знаходився народний депутат, вони дізналися тільки через кілька днів після аварії.

" 23 серпня ми їхали до Києва з Борисполя й потрапили в ДТП. Зіткнулися дві машини і зачепили нашу третю. Ми були пасажирами в машині Daewoo. Про те, що там був народний депутат ми дізнались через пару днів після аварії, коли це про це почали писати в Facebook та інших сайтах. Під час самої аварії ніхто не розказував, що він депутат", - розповіла учасниця аварії.

Після ДТП ніхто нікому не погрожував і ніякого тиску не чинив, продовжує Галина Молнар: "Також нікого не змушували відключати телефони, кожен знімав, що хотів".

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Двоє неповнолітніх дітей, зображених на відео, в ДТП не постраждали, як про це раніше повідомлялося в ЗМІ.

"Так, діти злякалися, "швидка" їх забрала, щоб перевірити стан. Травм не виявили. У них все добре. Тому багато з того, що писали - неправда", - додає Молнар.

За словами учасниці ДТП, після події усі перебували в стресовому стані, але при цьому надавали підтримку один одному.

"У обох водіїв теж був переляк, усі були перелякані, бо це аварія, і це страшно. Але вони були адекватні. Віктору (Віктору Склемі, - ред.), Водіям, усім учасникам ДТП бажаю одужання, щоб скоріше це закінчилося. Усім здоров'я", - побажала постраждала.

Раніше вже повідомлялося, що 23 серпня о 15:45 на Бориспільській трасі сталося ДТП за участю автомобіля Audi, в якому знаходився народний депутат Олександр Трухін. Audi, порушивши дотримання безпечної дистанції, врізався у Ford, який, в свою чергу, протаранив автомобіль Daewoo.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали 6 осіб, серед яких голова комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень.

За даними видання НВ, поліція вважає, що за кермом автомобіля Audi в момент ДТП перебував Віктор Склема.