У новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва політолог Руслан Бізяєв розповів про загострення ситуації на Донбасі і Мінські угоди.

«Загострення на Донбасі - це дуже багаторівнева проблема і дуже багато людей, які в цьому зацікавлені саме зараз. Річ у тім, що загострення на Донбасі у нас буде зміщувати акценти з економічної та медичної складової, а в Росії ж це можна знову зробити на хвилі патріотизму і отримати «Єдиній Росії» додаткові голоси», - сказав він.

Бізяєв вважає, що найцікавіше полягає в тому, що виконання Мінських угод, про які так голосно кричать усі сторони за фактом в нинішній конфігурації не вигідне нікому. Тому потрібно дивитися не на те, що політики говорять, впевнений він, а на те, що вони роблять.

«Судячи з коментарів Вікторії Нуланд, США повернулися до концепції виконання Мінських угод. А виконання Мінських угод - це імплементація формули Штайнмаєра, яку виконати ніяк не вийде. Можна прийняти якийсь паралельний закон, який буде блокувати цей процес, тому що головне - це не імплементувати, а виконати. А формула Штайнмаєра – це двері, які відкривають шлях до виборів на непідконтрольних територіях», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що всі говорять публічно, що альтернативи Мінським угодами немає.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Також раніше для Знай.ua Охотин заявляв, що німецькі виборці налаштовані проросійськи.