Політолог, блогер, кандидат філософських наук Олександра Решмеділова у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» розповіла, що навколо зустрічі Зеленського і Байдена було багато обговорень, які породжували скептики. За її словами, зустріч відбулася пізніше, ніж планувалася.

«Для початку ця зустріч відбулася, тому що була велика кількість скептиків, і дати зустрічі, які сповзали, породжували безліч обговорень на тему: «зустрінуться або не зустрінуться», - зазначила Решмеділова.

За словами політолога, зустріч планувалася ще на період наростаючої агресії на фронті, коли почалися телефонні дзвінки. Як зазначила Решмеділова, Байден після того, як став президентом, не поспішав встановлювати контакти з Києвом.

«Сповзла зустріч, адже планувалася вона на літо. Порядок, з яким поїхав Зеленський до Вашингтона, не особливо розголошувався. Багатьох здивували 80 реформ, які вимагають великих вливань: 277 млрд знадобилося для їх реалізації», - зазначила Решмеділова.

Як зазначила експерт, спостерігається певна невідповідність, тому що громадяни України не розуміють, як в межах 5-10 років влада бачить зміни в трансформації і за що просить інвестиції і вливання.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

«Зеленський багато чого не розголошував, що він хотів привезти з Вашингтона для того, щоб: вдасться – добре, не вдасться – щоб не було відчуття, що не дострибнув. Були певні побоювання, що не вдасться укласти деякі домовленості», - підкреслила Решмеділова.

Як повідомляв Знай.ua, Гладких заявив, що треба створювати умови для відкриття нових підприємств в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Ніколаєнко заявив: Продавати землю іноземцям не можна ні в якому разі.